Tipărire

In data de 19.11.2019, incepand cu ora 18, la sediul FPSE Brasov (str. Turnului nr.7) va avea loc workshopul De la Stress la Flow. Workshop integrativ de dezvoltare personala, organizat in cadrul Activitatii 4.3 Monitorizarea de catre administratorul schemei de antreprenoriat a functionarii si dezvoltarii afacerilor finanțate din cadrul proiectului “PROmotorii FIrmei Tale (PROFIT) – pentru regiunea Centru”, contract nr. POCU82/3/7/104254 - www.profitantreprenor.ro, proiect implementat in parteneriat de catre Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov (www.addjb.ro) si Universitatea Spiru Haret.

Agenda workshopului:

- De ce nu este stresul inamicul tau?!

- Ce trebuie sa stii despre starea de flow

- 4 metode practice contra stresului cotidian

- O experiență practică de neurofeedback

Mihai Minoiu este absolvent al Facultatii de Psihologie și Stiințele Educatiei Brasov, Universitatea Spiru Haret, Programul Psihologie. Are o experienta de 4 ani în organizarea de workshopuri de dezvoltare personala, este speaker in prezentari si conferinte pe teme de psihologie, nutritie si stil de viata.

De 21 de ani este lector de Ayurveda in cadrul Asociatiei Nationale a Medicinelor Neconventionale din Romania.

Este co-autor al mai multor carti in domeniul terapiilor alternative (Vindecare prin alimentatie, Plante medicinale miraculoase din flora Romaniei) si autor al mai multor articole pe teme de echilibrare a stilului de viata, aparute in revista Elixirium (2001-2004). In perioada 2007-2013 a fost solicitat ca si consultant de specialitate in domeniul fitofarmaciei, pentru elaborarea de suplimente alimentare de catre diferite companii.

Din 2010 activiteaza in publicitatea on-line si off-line, printr-o intreprindere individuala.

Este unul dintre antreprenorii selectati in cadrul proiectului PROFIT, in baza proiectului “Seminarii pentru Dezvoltare Personală Integrativa”.