EVENIMENTE IUNIE  2023

 

Conferință - Susține-ți copilul să reușească!
Eveniment găzduit de Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Brasov - Universitatea Spiru Haret
Stimați părinți, dragi colegi,
Centrul de Psihologie Otilia Todor din Brașov, Asociatia Feuerstein Romania în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov - prin școlile partenere, Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Psihologie și Științele Educației; Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Colegiul Psihologilor Filiala Brașov, vă invită la Conferința de debut a Proiectului “ SUSȚINE-ȚI COPILUL SĂ REUȘEASCĂ!”
Acest proiect își propune să aducă împreună într-un dialog deschis, părinții și specialiștii în educația și dezvoltarea copiilor: pedagogi, psihologi, medici, etc. în vederea susținerii echilibrului psihoemoțional și a dezvoltării sănătoase a copiilor .
Parteneriatul se derulează în perioada iunie 2023 – iunie 2024, perioadă în care specialiștii Centrului de Psihologie Otilia Todor din Brașov, în colaborare cu partenerii săi, vor oferi părinților 7 întâlniri GRATUITE, în care se vor prezenta particularitățile de dezvoltare specifice fiecărei perioade de vârstă si tehnici specifice pentru a susține eficient procesul de dezvoltare și de integrare școlară și socială a copiilor.
Tema conferinței este : EU și CEILALȚI - Dezvoltarea cognitiv- emoțională a copiilor de 5 - 14 ani
📅 Joi, 8 iunie, ora 17.00 ,
📍 Universitatea Spiru Haret Brașov, Str. Turnului nr. 7 , Aula 1
👩‍🏫 Specialiștii vor explica stadiile dezvoltării umane, prerechizitele necesare școlarității, particularitățile specifice fiecărei perioade de vârstă și vor aborda aspectul „normalității” în dezvoltarea psihoemoțională și cognitivă a copiilor preșcolari și școlari: ( 5 - 14 ani).
Părinții vor avea resursele necesare și vor ști: CE poate să REALIZEZE un copil în funcție de vârstă, CUM INDENTIFICĂ, CUI SE ADRESEAZĂ ȘI CUM GESTIONEAZĂ o situație de criză cu copilul lor.
Cadrele didactice și specialistii interesati vor primi strategii si tehnici de dezvoltare cognitiv- emotionala a copiilor alaturi de diplome de participare pentru 3 ore de formare continua.
Informații. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
IMG 1790
 

 

 

Conferinta APR 2023 “Psihologia în era digitalizării”
 2
Conferinta Asociației Psihologilor din România se desfășoară la Constanța, în perioada 2-4 iunie 2023, având peste 600 participanți înregistrați - https://conferinta.apsi.ro/wp-content/uploads/2023/05/Brosura-11.pdf
Asociația Psihologilor din România
Printre participanți se numără si un grup de studenți ai facultății noastre, a căror implicare se cere remarcată!
Asociația Psihologilor din România este cea mai veche şi cea mai complexă organizaţie profesională a psihologilor din România, având rolul de a stimula psihologia ca ştiinţă şi de a asigura legătura bidirecţională cu practica psihologică, în scopul evoluţiei ştiinţei psihologice şi profesiei de psiholog (cu toate specializările sale) 
Facultatea de Psihologie și Științele Educației Brașov, Univ.Spiru Haret este afiliată APR,  fiind prima unitate academică care a dobândit acest statut, după reorganizarea APR în anul 2017.
prof.univ.dr. Răzvan-Lucian Andronic
POZA 1
POZA 2
POZA 3
85b85634 fe82 4593 8d4f 3d65629cdf2f

EVENIMENTE MAI 2023

UNIVERSITATEA SPIRU HARET, FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢELEUNIVERSITATEA SPIRU HARET,

FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢELEEDUCAŢIEI BRAŞOV organizează, în data de 31.05.2023, ora 17.00, SESIUNEA DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE A STUDENŢILOR ŞI MASTERANZILOR, ediția a IX-a.

Anunt sesiune comunicari MAI 2023

sesiune comunicari

 

 

SIMPOZION INTERNAȚIONAL ABORDĂRI MODERNE ÎN LOGOPEDIE ȘI CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICĂSIMPOZION INTERNAȚIONAL ABORDĂRI MODERNE ÎN LOGOPEDIE ȘI CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICĂ
26 – 27 MAI 2023

 

Simpozion 2023 (cjraebrasov.ro)

IMG 1215

 

CONFERINTA FEBRUARIE 2023

IMG 1216

_Program_Desfasurator_Basme_25.02.2023

poze_eveniment