Studentii Facultatii de Pshihologie si Stiintele Educatiei Brasov sunt invitati sa participe la selectarea prin concurs a trei lucrari privind practicarea voluntariatului in Romania.

Autorii lucrarilor selectate vor participa la Conferinta “Cand statul doarme si cetatenii se implica” (editia a II-a), conferinta organizata de Academia Evanghelica Transilvania Sibiu in colaborare cu Fundația „Friedrich Naumann pentru libertate”, în perioada 1-3 aprilie 2020 în Sibiu. Costurile privind cazarea si masa studentilor participati sunt suportate integral de catre organizatori.   

Lucrarile pot avea 1-3 autori (in mod obligatoriu studenti la unul dintre programele de studii ale facultatii), vor avea maxim 6 pagini si vor indeplini toate standardele de redactare a unei lucrari de licenta, disponibile la: https://pse-bv.spiruharet.ro/psihologie/examen-de-licenta/472-ghid-de-redactarea-a-lucrarii-de-licenta-2019-2020

Lucrarile vor fi expediate prin e-mail pana pe data de 12.02.2020, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Rezultatele selectiei vor fi postate pe site-ul facultatii pana pe data de 17.02.2020.