Conform invitatiei de participare postate pe site-ul Asociaţiei de Psihologie Industrială şi Organizațională (APIO), cea de a XX -a  Ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu” va avea loc în perioada  21 – 23 mai 2020, la Brașov, având ca temă principală  „Antreprenoriatul – provocări pentru Psihologia I / O” .

Conferința va include o serie de workshop-uri de formare a competenţelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, și în acest an va include prezentări state-of-the-art în Romania, ca oportunitate de a cunoaște activitatea de cercetare științifică a unor experți romani și de a fixa informațiile cheie referitoare la teme majore de  cercetare din domeniul organizațional.

Schimburile de idei de cercetare și de bune practici validate științific se  vor realiza în cadrul  sesiunilor de  comunicări științifice  iar temele  dilematice, cele care pot fi subiect de analiză vor fi abordate în cadrul paneluri de dezbateri / mese rotunde.

Detalii despre  modalitatea de înscriere și de înregistrare a lucrărilor științifice, taxe și programul conferinței găsiți pe site-ul conferinței (http://conferinta.apio.ro/) sau prin intermediul link-urilor de mai jos:

Dacă doriți să primiți informații ”la zi” despre Conferința APIO și să beneficiați de reduceri și participarea gratuită la diverse ateliere din cadrul conferinței, puteți solicita calitatea de  membru APIO (titular sau aderent). Mai multe detalii despre procedura de aderare la APIO puteți solicita prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Prof.univ.dr. Razvan_Lucian Andronic

Membru in Comitetul local de organizare a conferinței