Invitatie workshop-uri 2024

afis eveniment 18 aprilie

 

invitatie 29 martie 2024

Invitatie_workshop martie 2024

Initiativa caritabila "Oferim bucurii" la CENTRUL SCOLAR DE EDUCATIE INCLUZIVA Brasov

Într-o zi magică de iarnă, studenții Facultății de Psihologie și Științele Educației Brașov au devenit spiriduși ai generozității și au adus bucurie în inimile copiilor din Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Brașov. Cu inimile pline de căldură și dorința de a aduce zâmbete, acești studenți dornici entuziaști s-au implicat cu pasiune în realizarea unui plan minunat.

Au contribuit cu drag la organizarea acestui eveniment special, aducând cu sine nu doar cadouri ci și energie pozitivă și emoții sincere.

Atmosfera vibrantă și plină de culoare a Centrului Școlar de Educație Incluzivă a prins viață în momentul în care spiridușii au pășit în sălile de clasă alărturi de Moș Crăciun.

Cu zâmbete largi și ochi strălucitori, am fost întâmpinați de copiii curioși, care și-au deschis sufletele pentru a primi darurile minunate aduse de acești mesageri de bucurie.

Această experiență de dăruire a fost nu doar un moment frumos pentru cei mici, ci și pentru studenții facultății, care au avut ocazia să învețe și să crească din această experiență umană profundă. Astfel, spiridușii au devenit exemple de altruism și dedicație pentru întreaga comunitate academică.

În concluzie, această întâlnire specială a reconfirmat faptul că magia sărbătorilor constă, în primul rând, în gesturile de iubire și bunătate pe care le oferim celorlalți, sub îndrumarea spiridușului lector Gabriela Cornea.

efc8d33c ca33 4339 84f0 16f1343ca2b0

Conferință - Susține-ți copilul să reușească!

Conferință - Susține-ți copilul să reușească!
Eveniment găzduit de Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Brasov - Universitatea Spiru Haret
Stimați părinți, dragi colegi,
Centrul de Psihologie Otilia Todor din Brașov, Asociatia Feuerstein Romania în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov - prin școlile partenere, Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Psihologie și Științele Educației; Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Colegiul Psihologilor Filiala Brașov, vă invită la Conferința de debut a Proiectului “ SUSȚINE-ȚI COPILUL SĂ REUȘEASCĂ!”
Acest proiect își propune să aducă împreună într-un dialog deschis, părinții și specialiștii în educația și dezvoltarea copiilor: pedagogi, psihologi, medici, etc. în vederea susținerii echilibrului psihoemoțional și a dezvoltării sănătoase a copiilor .
Parteneriatul se derulează în perioada iunie 2023 – iunie 2024, perioadă în care specialiștii Centrului de Psihologie Otilia Todor din Brașov, în colaborare cu partenerii săi, vor oferi părinților 7 întâlniri GRATUITE, în care se vor prezenta particularitățile de dezvoltare specifice fiecărei perioade de vârstă si tehnici specifice pentru a susține eficient procesul de dezvoltare și de integrare școlară și socială a copiilor.
Tema conferinței este : EU și CEILALȚI - Dezvoltarea cognitiv- emoțională a copiilor de 5 - 14 ani
📅 Joi, 8 iunie, ora 17.00 ,
📍 Universitatea Spiru Haret Brașov, Str. Turnului nr. 7 , Aula 1
👩‍🏫 Specialiștii vor explica stadiile dezvoltării umane, prerechizitele necesare școlarității, particularitățile specifice fiecărei perioade de vârstă și vor aborda aspectul „normalității” în dezvoltarea psihoemoțională și cognitivă a copiilor preșcolari și școlari: ( 5 - 14 ani).
Părinții vor avea resursele necesare și vor ști: CE poate să REALIZEZE un copil în funcție de vârstă, CUM INDENTIFICĂ, CUI SE ADRESEAZĂ ȘI CUM GESTIONEAZĂ o situație de criză cu copilul lor.
Cadrele didactice și specialistii interesati vor primi strategii si tehnici de dezvoltare cognitiv- emotionala a copiilor alaturi de diplome de participare pentru 3 ore de formare continua.
Informații. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
IMG 1790

Conferinta APR 3023 “Psihologia în era digitalizării” IUNIE 2023

Conferinta APR 3023 “Psihologia în era digitalizării”
 
Conferinta Asociației Psihologilor din România se desfășoară la Constanța, în perioada 2-4 iunie 2023, având peste 600 participanți înregistrați - https://conferinta.apsi.ro/wp-content/uploads/2023/05/Brosura-11.pdf
Asociația Psihologilor din România
Printre participanți se numără si un grup de studenți ai facultății noastre, a căror implicare se cere remarcată!
Asociația Psihologilor din România este cea mai veche şi cea mai complexă organizaţie profesională a psihologilor din România, având rolul de a stimula psihologia ca ştiinţă şi de a asigura legătura bidirecţională cu practica psihologică, în scopul evoluţiei ştiinţei psihologice şi profesiei de psiholog (cu toate specializările sale) 
Facultatea de Psihologie și Științele Educației Brașov, Univ.Spiru Haret este afiliată APR,  fiind prima unitate academică care a dobândit acest statut, după reorganizarea APR în anul 2017.
 
prof.univ.dr. Răzvan-Lucian Andronic
 
 
85b85634 fe82 4593 8d4f 3d65629cdf2f

SIMPOZION INTERNAȚIONAL 26 – 27 MAI 2023

SIMPOZION INTERNAȚIONAL ABORDĂRI MODERNE ÎN LOGOPEDIE ȘI CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICĂSIMPOZION INTERNAȚIONAL ABORDĂRI MODERNE ÎN LOGOPEDIE ȘI CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICĂ
26 – 27 MAI 2023

 

IMG 1228

 

 

PROIECTE CU FINANŢARE EXTERNĂ 2021-2024

1

DERULATE ÎN 2022-2023

 

Nr.

Crt.

Denumire proiect

Perioada

Buget

Cadre didactice implicate

 

FormAcces - POCU/784/6/24/139600

2021 –2023

https://formacces.snsh.ro/

Prof. univ. dr. Andronic Răzvan,

Lect. univ. dr. Hurjui Elena.

 

EduAcces –

POCU/784/6/24/139601

2021 –2023

https://eduacces.snsh.ro/

Conf. univ.dr. Todor Otilia,

Lect.univ. dr. Balan Cristiana.

 

DidactAcces - POCU/784/6/24/139602

2021 –2023

https://didactacces.snsh.ro/

Conf.univ.dr. Lepadatu Ioana,

Lect. univ. dr. Cornea Gabriela.